Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

" Ο αιμοβορος αγριευει καθε μερα περισσοτερο".

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Γυρισα σπιτι και βλεποντας τα αιματα στο γιαλισμενο παρκε, καταλαβα οτι ο αιμοβορος αγριευει καθε μερα περισσοτερο,του δινω δικιο,μαζι σου αγορι μου,κοριτσι μου,απο μενα οτι θες.
Βαζω το ουισκι μου,αναβω το πουρο μου,κανω copy & paste και νατο,σας ερχετε οπως πρεπει στα μουτρα σας,αν εχετε,που δεν εχετε.
Ακολουθει ο γλυκος φονιας,θα τον συμπαθησετε και θα σας χαλαει τα ονειρα.Διαβαστε.Δεν πιστευω να σας ελειψα? Εχω και κατι αλλο που με ενοχλει και ειπα να το αναφερω κατευθειαν στους καρεκλοκενταυρους του Δημου μας. Δεν περιμενω να γινει τιποτα αλλα εδω εχω και αλλους μεγαλυτερους σε ηλικια που δεν τα καταφερνουν με την τεχνολογια να μου λενε τα δικα τους.
Και λεει λοιπον αλλος ενας φιλος μας:'Φιλοι μου οι νταβατζηδες δυστυχως πηραν την ανηφορα και προς τους παραδοσιακους οικισμους. Μια βολτα προς τα κει θα σας πεισει. Προχθες ειχα την ατυχια να περασω με το αυτοκινητο απο την πλατεια του Αγιου Βασιλειου στο Κουτουλουφαρι. Γνωστη οικογενεια εργολαβου της Χερσονησσου - με παρατσουκλι, νοστιμοτατου κιτρινου καλοκαιρινου φρουτου και μελος του εκκλησιαστικου συμβουλιου - εκμεταλευεται χρονια τωρα την πλατεια πανω απο την εκκλησια με νοοτροπια ιδιοκτητη ολου του χωριου. Χρονο με το χρονο καταλαμβανε ολο και περισσοτερο χωρο της πλατειας, ισως του χρονου και τον ακαλυπτο της εκκλησιας!!! Φετος εκλεισε την προσβαση στις προς βορρα παρακειμενες ιδιοκτησιες, με καγκελα, εκοψε και μερικα πανεμορφα δεντρα (Μουριες) μια και αυτα δεν βγαζουν λεφτα οπως τα τραπεζακια που τοποθετησε αντ'αυτων και το κερασακι στην τουρτα? Εκανε πανω στο δημοσιο δρομο πεζοδρομιο για να τοποθετει τις διαφημηστικες του πινακιδες και μ'αυτο τον τροπο να εχει στενεψει επικινδυνα ο δρομος και να χωραει μονο ενα αυτοκινητο να περασει μια και μπροστα απο το ιδιωτικο πλεον πεζοδρομιο οι ως ανω κυριοι τοποθετουν τις μηχανες και τα αυτοκινητα τους. Η δημοτικη αστυνομια αλλοιθωριζει - κατοπιν εντολης - γιατι βλεπετε απο πολυμελεις οικογενειες αρμεγουμε και πολλες ψηφους. Ντροπη σ'αυτους, διπλη ντροπη στη δημοτικη αρχη με τη μικροπολιτικη νοοτροπια.
Ε, κυριε Δανελακη??? Παραπερα συνανταμε ενα κατα τα αλλα πολυτελες εστιατοριο που σε παραπεμπει στον Παρθενωνα και στις Καρυατιδες, με δυο στυλες της Κνωσσου επισης, ασχετες οι δυο αρχιτεκτονικες μεταξυ τους και με το υπολοιπο χωριο. Μαυρο καρακιτσαριο, αλλα αρεσει στους φιλους μας τους Ρωσους. Αν ομως περασετε στα πισω στενα απο το εστιατοριο που ειναι δρομοι για διαμερισματα και κατοικιες θα δειτε στη σειρα οι καδοι των σκουπιδιων με τα αποφαγια και τα ζουμια τους να τρεχουν μεσα και εξω απο τους καδους. Αφσντη και εδω η δημοτικη αστυνομια. Στο διπλανο χωριο, το Πισκοπιανο, θου Κυριε, 2 Bar με καμακια απ'εξω φατσα καρτα να τραβολογανε ανερυθριαστα τους τουριστες. Κυριοι της Δημοτικης αρχης, προστατεψτε τους παραδοσιακους οικισμους και σιγουρα θα λαβετε περισσοτερες ψηφους απ'αυτες που σας ταζουν οι φραγκοφωνιαδες, κακομοιρηδες και παρανομοι ψηφοφοροι σας οι οποιοι ζουν και αναπνεουν για το ευρωλακι, που μονο αυτο θα κληροδοτησουν στα παιδια και εγγονια τους, αντι την αξιοπρεπεια και πολιτισμενη καθημερινοτητα. Διδως Αργειοι.' Πολυ καλα τα λεει και αυτο το ατομο και να συμπληρωσω εγω οτι μας ειχε ταξει ο ανυπαρκτος δημαρχος παραδοσιακα φαναρια και απομακρυνση των καλωδιων της ΔΕΗ. 6 χρονια μετα, ακομα περιμενουμε.

1 σχόλιο:

OOO είπε...

Ωραια η γκραβουρα.Μην το παραφορτωσεις το μπλογκ,δεν θα ανοιγει ευκολα.

ADEGIA