Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

Αλλος ένας πολιτικάντης "ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ"....μάλλον που φεύγει.

Αντιγράφω από τον busy bee
Άλλος ένας σωτήρας φεύγει!!!
Αποθεώστε τον!!Δοξάστε τον!!!
Το «καλό παιδί»( δεν αρκεί-δεν είναι κριτήριο) που επικρατούσε και επικρατεί σε περιφερειακή εμβέλεια και μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα λίγο μακρύτερα! Η δυστυχία των κακομοίρηδων, από τις όποιες κεντρικές εξουσίες σε ετούτη την χώρα, ίσως, είναι η άγνοια και παράλληλα η ασχετοσύνη που τους διέπει , ή μάλλον και το πιο πιθανό, όλα να λειτουργούν βάση σχεδίου- εις γνώση των πάντων σχετικών εμπλεκομένων ! Λανθασμένες αντιλήψεις για πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις!
Το σύστημα λειτουργεί, τροφοδοτεί, παραπλανεί, έτσι ακριβώς όπως είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί τις καταστάσεις, ακριβώς όπως το βολεύει! Μία από τα ίδια λοιπόν! Άλλος ένας «καριερίστας» πολιτικάντης πέρασε και φεύγει, όπως δείχνουν τα πράγματα!
Άλλος ΕΝΑΣ που ήρθε σαν μεσσίας, υποσχέθηκε, έταξε, διάβασε τον τσελεμεντέ, τον έμαθε απ` έξω και τον εφάρμοσε, στους κοντόφθαλμους κακομοίρηδες και φτωχούς νοητικά ιθαγενείς !
Πιθανή λοιπόν, όπως φαίνεται και ακούγεται(φαβορί και με φοβερό "προφίλ" μάλιστα) και από δηλώσεις off the record και του ίδιου του δημάρχου Χερσονήσου, αλλά και από τα κους - κους, η υποψηφιότητα του με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!Ε! και αν δεν είναι στις ευρωεκλογές θα είναι στις επόμενες εθνικές!
Σιγά που εκπλαγήκαμε!, άλλωστε η ουσία δεν είναι εκεί!Απλά για όσους τον ψάχνουν 2 τετραετίες τώρα, μπορούν να αντιληφθούν πάνω σε τι "εργαζόταν"!
Στην δημιουργία του τέλειου πολιτικού προφίλ και ίσως το πέτυχε!
Για όσους παρακολουθούν την πολιτική σκηνή στην χώρα μας, ΟΛΟΙ έχουν και το ανάλογο βιογραφικό, λες και πρόκειται να δώσουν «interview» σε καμιά πολυεθνική για να προσληφθούν στην αντίστοιχη θέση, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που αποδεικνύει το σθένος(?) για το κοινό σύνολο, με τις κάθε τύπου φαινομενικές ευαισθησίες προς κάθε κατεύθυνση.Δείτε αντίστοιχα κλικάροντας το βιογραφικό: εδώ
Είπαμε «καριερίστας» τύπου «Golden boy» της πολιτικής ζωής του τόπου, όπου μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας επένδυσε στην «νέα τάξη πραγμάτων» που δεν ήρθε τελικά ποτέ!
Veni-vidi-vici !
Δηλαδή μια τρύπα στο νερό!Οι όποιες προσωπικές φιλοδοξίες στον καθένα είναι θεμιτές και είναι κατανοητό!Δεν γίνεται όμως αυτοσκοπός και δη από αιρετούς εκλεγμένους , αφού υποτίθεται ότι προέχει το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ.
Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν και ας πάει στα εφτά καλά του θεού(σας)!Ας τον ευχαριστήσουμε για το έργο με τα «μονοπάτια απείρου κάλους» που μας αφήνει!Για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού που έκανε!
Για την πάσης φύσεως ηχορύπανση που πλέον δεν υπάρχει!
Για τα παρκινγκ που δημιούργησε και τα πάρκα πνεύμονες μέσα στο ατέλειωτο μπετόν της πόλης της Χερσονήσου!
Για τους τελειότερους τάπητες οδοστρώματος ανά τετράγωνο εντός του σχεδίου πόλεως!(-Μπαμπά το αυτοκίνητο χορεύει πηδηχτό{προεκλογικό σλόγκαν του δημάρχου})
Για τις τέλειες οδικές σημάνσεις σε συνάρτηση με τις μονοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις και παράλληλα με την δημιουργία πεζοδρομίων ΜΕΣΑ στην έδρα του δήμου!
Για την εφαρμογή των νόμων κατά γράμμα μέσα στα πλαίσια αρμοδιοτήτων του!
Για το ξήλωμα των φωτεινών πινακίδων μη εναρμονισμένων με το περιβάλλον από τους παραδοσιακούς οικισμούς!
Για τον πιο ακριβοπληρωμένο «σταμπωτό» τάπητα στον παραλιακό, ο οποίος από το πολύ αλκοόλ – κάτουρο που έχει «πιεί» η όψη και μορφή του δεν θυμίζει καν την αρχική του μορφή! Για την ηθική, ουσιαστική και πραγματική στήριξη του προς τους υγιείς επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους!
Για την πάταξη και το σταμάτημα πλέον των ομαδικών γκρουπ των πιτσιρικάδων, οργανωμένα από τα ταξιδιωτικά γραφεία, που αλώνιζαν ασύστολα και ασύδοτα το Λιμάνι από μπαρ σε μπαρ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα!
Για την άρση αδειών από νυκτερινά κέντρα που λειτουργούσαν με άδειες κυλικείου και χωρίς τις απαραίτητες προυποθέσεις!
Για τον άψογο έλεγχο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο επιβολής μέτρων, βάση πάντα της ισχύουσας νομοθεσίας, στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου και ξενοδοχειακών μονάδων!
Για τις τελειότερες και πιο οργανωμένες παραλίες μας!
Για την πληθωρική από κάθε άποψη προβολή του τόπου, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις σε διανυκτερεύσεις, από ξένους επισκέπτες να υπερβαίνουν την δυναμική των καταλυμάτων!Τα πρότυπα αθλητικά κέντρα, ειδικά του ποδοσφαίρου, για τις ακαδημίες δηλαδή, τις «ελπίδες» του τόπου(να σημειώσω εδώ ότι ενώ υπάρχει ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στην γ΄ κατηγορία, οι χώροι όπου αγωνίζονται οι ακαδημίες υστερούν σε βασικές ανάγκες-άμεσα καμία σχέση, έμμεσα ναι)
Για το δικαίωμα μου, σαν πολίτης - δημότης αυτού του τόπου να μπορώ να ζω με αξιοπρέπεια, ΖΟΥΜΕ-ΜΕΝΟΥΜΕ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΕ σε αυτό τον τόπο και θα συνεχίσουμε.
Για τα κίνητρα που δώσατε στις 150 οικογένειες των εργαζομένων του δήμου να ΕΙΝΑΙ δημότες του δήμου και έτσι να στειρίζουν άμεσα η έμμεσα την τοπική οικονομία και να πάψει να είναι αποκλειστικά εξαρτημένη από τον Τουρισμό, βλέπε και: εδώ
Για τα "σαρκοφάγα" που αφήσατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να συνεχίζουν να απλώνουν τα πλοκάμια τους, κατασπαράζοντας ακόμα και τις δικές τους σάρκες!
Η λίστα δεν έχει τελειωμό…….Όπως και τελειωμό δεν έχουν τα μελλούμενα(μέλλει γενέσθαι) σε αυτό τον τόπο!Καλή σταδιοδρομία λοιπόν σε όλους τους «ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ» πολιτικούς!Και καληνύχτα στους μακρά κοιμισμένους ιθαγενείς!
Σημείωση:Το παρόν άρθρο γράφτηκε πριν από τα τελευταία τρέχοντα γεγονότα της επικαιρότητας, όπου δείχνουν ναενισχύεται για τους μεν και να αποδυναμώνεται για τους δεν, η υποψηφιότητα του δημάρχου Χερσονήσου Σπύρου Δανέλλη, λόγω «αυτοδιοικητικού συνωστισμού», σε λίγο θα γνωρίζουμε, αν και δεν έχει και τόσο σημασία για τα "εν οίκο μας" πλέον.
Και εις ανώτερα λοιπόν και στον τόπο, αλλά προπάντων των ανθρώπων του τόπου ετούτου.

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: