Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Εεεε! Εσείς εκεί ψηλά στα "ανάκτορα" που έρχεστε και φεύγετε σαν τουρίστες, ακούτε?


Το περίπτερο σας μάρανε?


Το περίπτερο χαλάει την αισθητική "απείρου κάλους" με την θέα μπροστά στη θάλασσα?


Φυσικά και δεν έπρεπε να είχε τοποθετηθεί στον παρελθόν το περίπτερο εκεί, αλλά όχι και να ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα!


Τώρα που θα το "ξηλώσετε" θα μπορούν οι αλκοολοτουρίστες επισκέπτες να έχουν άμεση "επαφή" με την θάλασσα για να μπορούν να "εκφράζονται"(όργια μέχρι πρωίας) ανάλογα?


Τα έκτροπα και τα αίσχη που γίνονται μπροστά και ΠΑΝΩ στα ψηφιδωτά δάπεδα του «Σαρακηνού» λεγόμενου αναβρυτηρίου, δεν "χαλάνε" την αισθητική του παραλιακού δρόμου και υποτίθεται κεντρικότερου σημείου αναφοράς του τόπου?


Οι κίτς "εξέδρες"- παράγκες φτιαγμένες από κάθε είδους υλικά πάνω στον αιγιαλό, συνουσιάζοντας παρά φύση κάθε τι εναρμονισμένο και που βρίσκονται παρατεταμένες σε όλα τα μήκη και πλάτη του βόρειου μετώπου, δεν επηρεάζουν την αισθητική?


Πιάσαμε τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, τον πιό αδύναμο,για να εφαρμόσουμε τον νόμο(ποιό νόμο δηλαδή, μέσα στην ανομία σας)?


Τον πιό αδύναμο κρίκο της αλυσίδας: μιά 5μελής οικογένεια με οικονομικά προβλήματα!


Βέβαια, το τι μέλει γενέσθαι στον χώρο εκεί μπροστά στον αιγιαλό, μετά την αποχώρηση του περιπτέρου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς αν αναρωτηθεί ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του "κωλόμπαρου"(με τις αναρτημένες σημαίες των "κατακτητών",σε όλη την πρόσοψη του κτιρίου πατόκορφα) μπροστά στην αντίστοιχη θέση!


Τα λαμόγια όπου αυτοαποκαλούνται «επενδυτές του Τουρισμού» και που μπαζώνουν στο "Eri beach" την θάλασσα και τα διώροφα που ανακατασκευάζονται (από κατεδαφιστέα που έχουν χαρακτηριστεί), στον παραλιακό μέσα στην θάλασσα δεν τα βλέπετε?


Αλλά βέβαια εδώ δηλώνουμε αναρμόδιοι, "κτυπάμε" τους αδύναμους για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε και για να κρατάμε τις ισορροπίες προς την βάση και προς τα πάνω, με απώτερο σκοπό να παραμένουμε στις καρέκλες μας, ροκανίζοντας ότι έχει απομείνει στον έρμο τούτο τόπο, Αρχές και λαμόγια του κερατά χέρι - χέρι!


Αλλά τι περιμένει κανείς από εσάς, αφού είστε εκπρόσωποι μίας σάπιας, κομπλεξικής,ρατσιστικής και φασιστικής κοινωνίας!

1 σχόλιο:

sol είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΠΕΣΤΑ .ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ BLOGS ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΕΙΑ.ΣΟΛ