Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Τα λεφτά είναι πολλά Αρη...πάρα πολλά.

Μεταφέρω από ADE GIA

Σχολιαζει η εκτακτη συνεργατης μας ρεπορτερ ΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ.!
τα σχολια ειναι σε συνεχειες που οφειλετε να παρακολουθησετε.
Η πραγματικοτητα στο Λ.Χερσονησου,οσο αφορα τα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος,οπως αποκαλουνται,εχει δυο σκελη.
Ενα εχει να κανει με τους νομους κι αστυνομους,κι ενα με προσωπα που κρυβονται πισω απ'τους νομους,του κρατους και της νυχτας.
Θα ξετυλιξουμε το κουβαρι σιγα σιγα,γιατι η κατασταση αρχιζει να ξεφευγει,και νομιζουν οτι θα μεινουν ανεξελεκτοι.Απο το καλοκαιρι του 2008 ειχε αρχισει να διαφαινεται και να διαμορφωνεται η εντυπωση και η αποψη,οτι σε ενα κομματι του παραλιακου μετωπου της πολης,στο λιμανι,τα κουμαντα τα κανει ενας τουριστικος πρακτορας και βουλευτης ταυτοχρονα.
Μεσω του τουριστικου του γραφειου,γεμισε τα καθε ειδους μικρα ξενοδοχεια και διαμερισματα που βρισκονται κοντα στην παραλιακη,με τουριστες ηλικιας 16-25 χρονων,διαφημιζοντας τον αλκοολτουρισμο.Και με βοηθο τις προσφορες,κατευθειναν εκατονταδες νεαρους τουριστες,σε συγκεκριμενα μαγαζια συμφεροντων οικογενειακου του προσωπου.
Ζησανε ολοι τις ανεξελεκτες καταστασεις στην διαρκεια της νυκτας,με διαλυμενους απο τις μπομπες και τα σπιντακια τουριστες,να εχουν καταλαβει την πολη και να κανουν οτι τους περνουσε απ' το κεφαλι,ξεφτυλιζοντας τα παντα.
Για την συνέχεια εδώ: http://www.adegia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ADE GIA είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ.
ΤΟΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ !!!!!!
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ???
ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ Η ΤΟΥς ΜΠΡΑΒΟΥΣ ????