Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Παραιτηθείτε τώρα!

Με όλα όσα έχουν δει το φως τις δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στην Χερσόνησο και δεν έχει παραιτηθεί κανένας από την δημοτική αρχή ακόμα?
Με όλα αυτά που έχουν βγει στην φόρα και από τα τοπικά blogs (κάθε μέρα ξεπετάγεται και μια «καινούργια φωνή» διαμαρτυρίας από τους απλούς πολίτες και είναι αρκετά για την μικρή σχετικά κοινωνία της Χερσονήσου) αλλά και από τις φυλλάδες του Ηρακλείου και κατόπιν και πάλι λόγω καταγγελιών από πολίτες και επαγγελματίες του τόπου.
Δεν υπάρχει ίχνος ευθιξίας λοιπόν?
Ίχνος τσίπας πάνω τους??
Μήπως δεν έχουν το κύριο μέρος της ευθύνης?
Ποιος ήταν και είναι τελικά ο ρόλος τους μέχρι σήμερα?
Κρυμμένοι και σιωπηλοί στο παρασκήνιο, απλά δηλώνουν την ανοχή και την συμμετοχή στην διαπλοκή και στην διαφθορά, αλλά και στον διασυρμό του τόπου.
Αντ` αυτού ασχολούνται με τις συμμαχίες, με το ποιος θα πάρει το χρίσμα και με το τι σχήμα θα πάνε για τις επόμενες εκλογές, τον δήμο τον έχουν κάνει τσιφλίκι( ένα πουλάκι μας είπε για τις «κρυφές» και «μυστικές» εγγραφές αλλοδαπών στα δημοτολόγια, 80 στο σύνολο μέχρι τώρα, εκμεταλλευόμενοι τον σχετικό νόμο και φυσικά «εκμεταλλευόμενοι» τις «εργασιακές σχέσεις» που έχουν με συγκεκριμένους αλλοδαπούς κάποιοι από αυτούς!)
Καλά σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται??
Ο κόσμος έχει αρχίσει και τους παίρνει χαμπάρι από ότι φαίνεται πάντως.
Όταν πρακτικά σαν άρχουσα αρχή και με το ρόλο της εξουσίας, αλλά και της εντολής που έχεις λάβει σαν αιρετός και εκλεγμένος, για συγκεκριμένο σκοπό και με χρονική διάρκεια, δεν είσαι σε θέση, ούτε να διοικήσεις, ούτε να ελέγξεις , ούτε να εφαρμόσεις τους νόμους, ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
Μήπως πρέπει να παραιτηθούν όλοι… σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, μαζί και η αντιπολίτευση κα να σηκωθούνε και να φύγουν, όλοι μαζί παρέα.
Ένα καράβι να κάνουν και να εξαφανιστούν μαζί με αυτό.
Σημείωση:
Α! και να μην ξεχάσω… να πάρτε μαζί σας και τις φαμίλιες και τις φυσικές αλλά και τις φαμίλιες των μαφιόζων και νονών που έχετε δημιουργήσει και πορεύεστε μαζί τόσα χρόνια, μπας και ξεβρομίσει ο τόπος.
Δείτε και τα σχετικά κάντε κλικ: