Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Για τις καταγγελίες σας στείλτε μας e-mail - Υπάρχει ελπίδα.


Γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιομορφίες που υπάρχουν στις μικρές κοινωνίες και μέσα στα δημοκρατικά πλαίσια του καθενός μας να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και παράλληλα αν το επιθυμεί ανώνυμα, μέσα από αυτό εδώ το blog όσοι συμπολίτες μου θέλουν να καταγγείλουν κάτι η να δημοσιοποιήσουν τις όποιες σκέψεις τους η προβληματισμούς μπορούν να μας το στέλνουν με mail και εμείς θα το δημοσιεύουμε αμέσως.
Η γλώσσα γραφής είναι σχετική,(καμιά φορά ίσως και σκληρή) εμείς θα δημοσιεύουμε τα πάντα.
Και μην ξεχνάτε κανένας δεν μπορεί να σας φιμώσει.
Στείλτε μας ότι εσείς νομίζετε ότι πρέπει να δημοσιοποιηθεί και εμείς θα το κάνουμε άμεσα.
Ήρθε η ώρα επιτέλους να βγάλουμε τις μάσκες.
Τολμήστε το.
Όπως θα το τολμήσουμε και εμείς μέσα από εδώ, επιτέλους μπας και αξιωθούμε να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας.
Κάποτε επιτέλους πρέπει ΟΛΟΙ να μάθουμε να κρίνουμε ελεύθερα αλλά και προπάντων να κρινόμαστε και εμείς οι ίδιοι ΓΙΑ ΟΛΑ.
Είτε ανώνυμα λοιπόν είτε επώνυμα θα είμαστε εδώ.
Και ας μας κρίνουν μετά όλους μαζί… οι επόμενοι.
Το mail είναι: xostakis@gmail.com
Σημ:
Αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει σκοπό την έκφραση και την επικοινωνία.
Ενίοτε ενημέρωση, σχόλια και οπωσδήποτε την κριτική.
Φυσικά και δεν κρίνουμε το δικαίωμα του καθένα να εκφράζεται ανώνυμα. Θεωρώ ότι ίσως, από μια σφαιρική προσέγγιση των πραγμάτων με κριτήριο την συλλογικότητα και το σύνολο της κοινωνίας να κρίνουμε και να κριθούμε από αυτήν.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

SPASIBO - Σπασίμπο!


Σπασίμπο... σε όσους ξεκουμπίστηκαν και σε όσους προτίθενται.
Σπασίμπο...στον ανύπαρκτο δήμαρχο, τώρα και 6 χρόνια.
Σπασίμπο σημαίνει...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...στα Ρώσικα, παρεπιπτόντως,...αν και το γνωρίζουν οι περισσότεροι στα μέρη μας, πλέον.
Κύριε οδοντιάτρε, ανύπαρκτε δημοτικέ σύμβουλε, του τόπου που σου έδωσε ψωμί και εσένα
να φας, όπου ΚΑΙ κάτοικος δεν είσαι, ούτε τα παιδιά σου στέλνεις στο ίδιο σχολείο με τα δικά μας, ούτε που έχεις κυκλοφορήσει ΠΟΤΕ στην περιοχή των "Μπαντουβέικων"(χαρακτηρισμός του δημάρχου ΣΟΥ) ούτε βοηθάς στην όποια οικονομική ανάπτυξη του τόπου(έμμεσα η άμεσα), το "μαγαζάκι' σου όμως όλοι το έχουν στηρίξει λίγο πολύ, εκ του ασφαλούς λοιπόν και τέλος πάντων ποιός είναι ο ρόλος, ΑΡΚΕΤΩΝ από εσάς εκεί μέσα σε τελική ανάλυση.....γιατί δεν "απαντάς" ΕΣΥ στους bloggers?...(έχουν αρχίσει και γίνονται αρκετοί το τελευταίο διάστημα, σε τοπικό επίπεδο, ...αρχίστε λοιπόν να φοβάστε)
το ερώτημα θα το θέτεις στον εαυτό σου και όχι μέσα στο μαγαζάκι που έχετε φτιάξει και αποκαλείτε "δημοτικό συμβούλιο" και κατ`επέκταση ΔΗΜΟ.
Αναρωτήθηκες άραγε ποτέ "τι θέλει να πει ο ποιητής"?
Αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι και τι σημαίνει ανάπτυξη στην κοινωνία που υποτίθεται ότι συμμετέχεις και παρεμβαίνεις, ενεργά με την συμμετοχή σου στα κοινά?
Ο ποιό ήπιος χαρακτηρισμός που σας αρμόζει ΟΛΩΝ σας είναι: "ΚΕΝΟΙ"....κενοί σαν άνθρωποι και δη, υποτίθεται, επιστήμονες που παράλληλα μαζί με όλα τα άλλα πρέπει να σας εμπιστευόμαστε και την υγεία μας.
Λυπηρά ανθρωπόμορφα όντα.
Τα "αφρικάνς"...άρχισαν να ξυπνούν.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή...δεν έχεται δει(ακούσει) τίποτα ακόμα.
Εξαφανιστείτε όσο είναι νωρίς ακόμα...
αφήστε τους νέους με οράματα, που δικαιωματικά τους ανήκει το μέλλον
να συμπεριφερθούν ανάλογα...εσείς αποδείξατε ότι είστε..."χαμένα κορμιά".
Σπασίμπο...σε όλους σας.
Σας σιχαθήκαμε πια.
Σπασίμπο......

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Τσιλιαδόροι και τσάτσοι.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι των νταβατζήδων.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι αυτών που φοβάστε.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι αυτών που ελέγχουν την ζωή σας.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι, δυστυχώς για τα παιδιά σας...γιατί όπως ΟΛΟΙ και εσείς είστε περαστικοί από εδώ και θα το βρουν μπροστά τους και θα είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι.

Και αυτό δεν μπορείτε να το συνηδειτοποιήσετε.

Καταραμένοι θα μείνετε στην ιστορία και αναθεματισμένοι, φτωχοί σκεπτόμενοι.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι αυτών που σας έμαθαν να σκύβετε το κεφάλι.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι αυτών που σας έφεραν σήμερα στο χείλος του ολοκληρωτικού ξεβρακωμένου, τιποτένιου χωρίς καμιά ανθρώπινη αξιοπρέπεια είδους που θέλετε να αποκαλείτε ανθρώπινο.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε αυτά που απλόχερα, σας πρόσφεραν μέχρι τώρα οι συγκυρίες, γιατί αύριο απλά θα είστε αναθεματισμένοι, δεν θα υπάρχετε έτσι και αλλιώς, αλλά ο "σπόρος" που θα αφήσετε δεν θα μπορέσει πλέον, ούτε καν βιολογικά να αναπαράγει το "είδος" σας που μακάρι να είναι προς εξαφάνιση.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι του κερατά που νομίζετε ότι δεν υπάρχουν άλλοι τουριστικοί προορισμοί πάνω στη γη.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσατσοι όλων αυτών των "ολίγων" που στην ουσία ελέγχουν την ίδια την υπόσταση σας.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι των "σιδεροδοκών".
Των σιδεροδοκών που στήθηκαν, από αυτούς που "γλείφετε" για να σας παρέχουν, αυτά που δικαιωματικά έπρεπε να.
Σας δουλέυουν και οι μεν και οι δε...και οι παραπέρα.

Kαμαρώστε την ανάπτυξη σας υποανάπτυκτοι.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι τιποτένιοι... οι "σιδεροδοκοί" στείνονται εκεί, ενώ κοιμάστε και σας περιμένουν, για να κρεμαστείτε.

Προσποιείστε ότι δεν τους βλέπετε, προσωρινά βολεμένοι του κερατά.

Τσιλιαδόροι τιποτένιοι τσάτσοι κρυφτείτε από τα παιδιά σας.

Στην ουσία αν μπορέσετε εξαφανιστείτε κιόλας.

Οι πολλές τύψεις σας, θα σας πνίγουν κάθε μέρα και θα σας κάνουν να πεθαίνετε νέοι, γιατί ακριβώς δεν έχετε τα "bolex" να πείτε και να "οδηγείσετε"- προσδιορίσετε το μέλλον, αλλά ούτε το παρόν.

Τσιλιαδόροι και τιποτένιοι τσάτσοι έχετε γυρίσει την πλάτη σας σε αυτό το υγρό στοιχείο που ήταν η αφορμή και παράλληλα σας έδωσε να ξεπεινάσετε.

Ηρθε η ώρα να σας εκδικηθεί, μιας και του γυρίσατε την πλάτη.
Του υγρού στοιχείου που πλουσιοπάροχα, είχατε την τύχη, να σας έχει χαρίσει η φύση, ...η μάνα φύση.

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Αλλος ένας πολιτικάντης "ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ"....μάλλον που φεύγει.

Αντιγράφω από τον busy bee
Άλλος ένας σωτήρας φεύγει!!!
Αποθεώστε τον!!Δοξάστε τον!!!
Το «καλό παιδί»( δεν αρκεί-δεν είναι κριτήριο) που επικρατούσε και επικρατεί σε περιφερειακή εμβέλεια και μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα λίγο μακρύτερα! Η δυστυχία των κακομοίρηδων, από τις όποιες κεντρικές εξουσίες σε ετούτη την χώρα, ίσως, είναι η άγνοια και παράλληλα η ασχετοσύνη που τους διέπει , ή μάλλον και το πιο πιθανό, όλα να λειτουργούν βάση σχεδίου- εις γνώση των πάντων σχετικών εμπλεκομένων ! Λανθασμένες αντιλήψεις για πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις!
Το σύστημα λειτουργεί, τροφοδοτεί, παραπλανεί, έτσι ακριβώς όπως είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί τις καταστάσεις, ακριβώς όπως το βολεύει! Μία από τα ίδια λοιπόν! Άλλος ένας «καριερίστας» πολιτικάντης πέρασε και φεύγει, όπως δείχνουν τα πράγματα!
Άλλος ΕΝΑΣ που ήρθε σαν μεσσίας, υποσχέθηκε, έταξε, διάβασε τον τσελεμεντέ, τον έμαθε απ` έξω και τον εφάρμοσε, στους κοντόφθαλμους κακομοίρηδες και φτωχούς νοητικά ιθαγενείς !
Πιθανή λοιπόν, όπως φαίνεται και ακούγεται(φαβορί και με φοβερό "προφίλ" μάλιστα) και από δηλώσεις off the record και του ίδιου του δημάρχου Χερσονήσου, αλλά και από τα κους - κους, η υποψηφιότητα του με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!Ε! και αν δεν είναι στις ευρωεκλογές θα είναι στις επόμενες εθνικές!
Σιγά που εκπλαγήκαμε!, άλλωστε η ουσία δεν είναι εκεί!Απλά για όσους τον ψάχνουν 2 τετραετίες τώρα, μπορούν να αντιληφθούν πάνω σε τι "εργαζόταν"!
Στην δημιουργία του τέλειου πολιτικού προφίλ και ίσως το πέτυχε!
Για όσους παρακολουθούν την πολιτική σκηνή στην χώρα μας, ΟΛΟΙ έχουν και το ανάλογο βιογραφικό, λες και πρόκειται να δώσουν «interview» σε καμιά πολυεθνική για να προσληφθούν στην αντίστοιχη θέση, ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ που αποδεικνύει το σθένος(?) για το κοινό σύνολο, με τις κάθε τύπου φαινομενικές ευαισθησίες προς κάθε κατεύθυνση.Δείτε αντίστοιχα κλικάροντας το βιογραφικό: εδώ
Είπαμε «καριερίστας» τύπου «Golden boy» της πολιτικής ζωής του τόπου, όπου μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας επένδυσε στην «νέα τάξη πραγμάτων» που δεν ήρθε τελικά ποτέ!
Veni-vidi-vici !
Δηλαδή μια τρύπα στο νερό!Οι όποιες προσωπικές φιλοδοξίες στον καθένα είναι θεμιτές και είναι κατανοητό!Δεν γίνεται όμως αυτοσκοπός και δη από αιρετούς εκλεγμένους , αφού υποτίθεται ότι προέχει το κοινό συμφέρον ΟΛΩΝ.
Ας τον ευχαριστήσουμε λοιπόν και ας πάει στα εφτά καλά του θεού(σας)!Ας τον ευχαριστήσουμε για το έργο με τα «μονοπάτια απείρου κάλους» που μας αφήνει!Για την ρύθμιση του κυκλοφοριακού που έκανε!
Για την πάσης φύσεως ηχορύπανση που πλέον δεν υπάρχει!
Για τα παρκινγκ που δημιούργησε και τα πάρκα πνεύμονες μέσα στο ατέλειωτο μπετόν της πόλης της Χερσονήσου!
Για τους τελειότερους τάπητες οδοστρώματος ανά τετράγωνο εντός του σχεδίου πόλεως!(-Μπαμπά το αυτοκίνητο χορεύει πηδηχτό{προεκλογικό σλόγκαν του δημάρχου})
Για τις τέλειες οδικές σημάνσεις σε συνάρτηση με τις μονοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις και παράλληλα με την δημιουργία πεζοδρομίων ΜΕΣΑ στην έδρα του δήμου!
Για την εφαρμογή των νόμων κατά γράμμα μέσα στα πλαίσια αρμοδιοτήτων του!
Για το ξήλωμα των φωτεινών πινακίδων μη εναρμονισμένων με το περιβάλλον από τους παραδοσιακούς οικισμούς!
Για τον πιο ακριβοπληρωμένο «σταμπωτό» τάπητα στον παραλιακό, ο οποίος από το πολύ αλκοόλ – κάτουρο που έχει «πιεί» η όψη και μορφή του δεν θυμίζει καν την αρχική του μορφή! Για την ηθική, ουσιαστική και πραγματική στήριξη του προς τους υγιείς επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους!
Για την πάταξη και το σταμάτημα πλέον των ομαδικών γκρουπ των πιτσιρικάδων, οργανωμένα από τα ταξιδιωτικά γραφεία, που αλώνιζαν ασύστολα και ασύδοτα το Λιμάνι από μπαρ σε μπαρ με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα!
Για την άρση αδειών από νυκτερινά κέντρα που λειτουργούσαν με άδειες κυλικείου και χωρίς τις απαραίτητες προυποθέσεις!
Για τον άψογο έλεγχο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο επιβολής μέτρων, βάση πάντα της ισχύουσας νομοθεσίας, στα καταστήματα υγειονομικού ελέγχου και ξενοδοχειακών μονάδων!
Για τις τελειότερες και πιο οργανωμένες παραλίες μας!
Για την πληθωρική από κάθε άποψη προβολή του τόπου, με αποτέλεσμα οι κρατήσεις σε διανυκτερεύσεις, από ξένους επισκέπτες να υπερβαίνουν την δυναμική των καταλυμάτων!Τα πρότυπα αθλητικά κέντρα, ειδικά του ποδοσφαίρου, για τις ακαδημίες δηλαδή, τις «ελπίδες» του τόπου(να σημειώσω εδώ ότι ενώ υπάρχει ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στην γ΄ κατηγορία, οι χώροι όπου αγωνίζονται οι ακαδημίες υστερούν σε βασικές ανάγκες-άμεσα καμία σχέση, έμμεσα ναι)
Για το δικαίωμα μου, σαν πολίτης - δημότης αυτού του τόπου να μπορώ να ζω με αξιοπρέπεια, ΖΟΥΜΕ-ΜΕΝΟΥΜΕ-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΕ σε αυτό τον τόπο και θα συνεχίσουμε.
Για τα κίνητρα που δώσατε στις 150 οικογένειες των εργαζομένων του δήμου να ΕΙΝΑΙ δημότες του δήμου και έτσι να στειρίζουν άμεσα η έμμεσα την τοπική οικονομία και να πάψει να είναι αποκλειστικά εξαρτημένη από τον Τουρισμό, βλέπε και: εδώ
Για τα "σαρκοφάγα" που αφήσατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να συνεχίζουν να απλώνουν τα πλοκάμια τους, κατασπαράζοντας ακόμα και τις δικές τους σάρκες!
Η λίστα δεν έχει τελειωμό…….Όπως και τελειωμό δεν έχουν τα μελλούμενα(μέλλει γενέσθαι) σε αυτό τον τόπο!Καλή σταδιοδρομία λοιπόν σε όλους τους «ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ» πολιτικούς!Και καληνύχτα στους μακρά κοιμισμένους ιθαγενείς!
Σημείωση:Το παρόν άρθρο γράφτηκε πριν από τα τελευταία τρέχοντα γεγονότα της επικαιρότητας, όπου δείχνουν ναενισχύεται για τους μεν και να αποδυναμώνεται για τους δεν, η υποψηφιότητα του δημάρχου Χερσονήσου Σπύρου Δανέλλη, λόγω «αυτοδιοικητικού συνωστισμού», σε λίγο θα γνωρίζουμε, αν και δεν έχει και τόσο σημασία για τα "εν οίκο μας" πλέον.
Και εις ανώτερα λοιπόν και στον τόπο, αλλά προπάντων των ανθρώπων του τόπου ετούτου.

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Επαναδιατύπωσε την ΑΠΕΙΛΗ σου...Νο2.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ BLOG...
ΑΡΧΙΣΑΝ KAI ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ...
ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ παρακάτω, ΤΟ MAIL ΠΟΥ ΠΗΡΑ...
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ...
ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...
Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ mail ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ "ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ", με το όνομα που δηλώνει.
ΟΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.
ΜΠΟΡΕΙ?
ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
ΗΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...
Η ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ...
ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ...
Το mail του:
tha-se-gamisw@hacker.com
ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ:
"Δε θα μείνεις για πολύ κρυφός ;) Το παπαροblog σου θα μαθευτεί σε ποιόν ανήκει σε λίγο καιρό. i promise. Και τότε θα μάθει όλη η Χερσόνησος ποιός είσαι..."

Και όπως μας δηλώνει και με δεύτερο διαφορετικό mail (είναι και ανυπόμονος, τρώγεται) :
"Ακόμη περιμένω να δώ..."
antixostakis@hacker.com

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΚΡΥΦΕΣ" ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ!
ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑΘΕΡΑ.


Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Επαναδιατύπωσε την απειλή σου!

Πως σας φαίνεται το σκιτσάκι με τον χαριτωμένο μπόμπιρα?

Δεν σας λέει τίποτα ίσως.

Για κάποιον όμως μάλλον...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!

Εχει πολύ συνέχεια...

Περιμένετε...

Ερχεται σε λίγο...

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Μπάζωμα και κατασκευή εξέδρας πάνω στα βράχια!


Μπάζωμα και κατασκευή εξέδρας πάνω στα βράχια.
Η ασυδοσία σας δεν έχει όρια καραγκιόζηδες Χερσονιώτες!
Φάτε, φάτε μέχρι να σκάσετε!
Κατασπαράξτε τις ίδιες τις σάρκες σας.
Γιατί σε λίγο δεν θα βρίσκεται τίποτα άλλο!
Όσο και ότι προλάβετε…. γιατί το παιγνίδι του Τουρισμού το χάσατε.
ΝΑΙ!
Εκεί στην 25η Μαρτίου στο ύψος της Β. Κορνάρου!
Και επειδή είστε και αγράμματοι κάφροι του κερατά,(και το μόνο που ξέρετε να λέτε μετά από 30 χρόνια Τουρισμού είναι: «Κεντρικός δρόμος» και «παραλιακός δρόμος») η οδός αυτή είναι το παραλιακό κομμάτι από την Αστυνομία προς Silva Maris(νυν Silva beach)
Πάνω στα βράχια καθίκια!
Δεν έχετε αφήσει σημείο να μην το «ιππεύσετε»!
Που είναι οι άρχοντες σας και οι αντιπρόσωποι σας που υποτίθεται ότι εφαρμόζουν τα αυτονόητα?
Εχετε και Λιμενικό Ταμείο...κακόχρονο νάχετε...
Που είναι οι Περιβαλλοντικοί σας σύλλογοι και δεν μιλάνε?
Ο ιδιοκτήτης που έχει ενοικιάσει το ακίνητο εκεί μπροστά και είναι και μέλος του Περιβαλλοντικού συλλόγου που κρύβεται?
Υποκριτές και Φαρισαίοι!

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

" Ο αιμοβορος αγριευει καθε μερα περισσοτερο".

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Γυρισα σπιτι και βλεποντας τα αιματα στο γιαλισμενο παρκε, καταλαβα οτι ο αιμοβορος αγριευει καθε μερα περισσοτερο,του δινω δικιο,μαζι σου αγορι μου,κοριτσι μου,απο μενα οτι θες.
Βαζω το ουισκι μου,αναβω το πουρο μου,κανω copy & paste και νατο,σας ερχετε οπως πρεπει στα μουτρα σας,αν εχετε,που δεν εχετε.
Ακολουθει ο γλυκος φονιας,θα τον συμπαθησετε και θα σας χαλαει τα ονειρα.Διαβαστε.Δεν πιστευω να σας ελειψα? Εχω και κατι αλλο που με ενοχλει και ειπα να το αναφερω κατευθειαν στους καρεκλοκενταυρους του Δημου μας. Δεν περιμενω να γινει τιποτα αλλα εδω εχω και αλλους μεγαλυτερους σε ηλικια που δεν τα καταφερνουν με την τεχνολογια να μου λενε τα δικα τους.
Και λεει λοιπον αλλος ενας φιλος μας:'Φιλοι μου οι νταβατζηδες δυστυχως πηραν την ανηφορα και προς τους παραδοσιακους οικισμους. Μια βολτα προς τα κει θα σας πεισει. Προχθες ειχα την ατυχια να περασω με το αυτοκινητο απο την πλατεια του Αγιου Βασιλειου στο Κουτουλουφαρι. Γνωστη οικογενεια εργολαβου της Χερσονησσου - με παρατσουκλι, νοστιμοτατου κιτρινου καλοκαιρινου φρουτου και μελος του εκκλησιαστικου συμβουλιου - εκμεταλευεται χρονια τωρα την πλατεια πανω απο την εκκλησια με νοοτροπια ιδιοκτητη ολου του χωριου. Χρονο με το χρονο καταλαμβανε ολο και περισσοτερο χωρο της πλατειας, ισως του χρονου και τον ακαλυπτο της εκκλησιας!!! Φετος εκλεισε την προσβαση στις προς βορρα παρακειμενες ιδιοκτησιες, με καγκελα, εκοψε και μερικα πανεμορφα δεντρα (Μουριες) μια και αυτα δεν βγαζουν λεφτα οπως τα τραπεζακια που τοποθετησε αντ'αυτων και το κερασακι στην τουρτα? Εκανε πανω στο δημοσιο δρομο πεζοδρομιο για να τοποθετει τις διαφημηστικες του πινακιδες και μ'αυτο τον τροπο να εχει στενεψει επικινδυνα ο δρομος και να χωραει μονο ενα αυτοκινητο να περασει μια και μπροστα απο το ιδιωτικο πλεον πεζοδρομιο οι ως ανω κυριοι τοποθετουν τις μηχανες και τα αυτοκινητα τους. Η δημοτικη αστυνομια αλλοιθωριζει - κατοπιν εντολης - γιατι βλεπετε απο πολυμελεις οικογενειες αρμεγουμε και πολλες ψηφους. Ντροπη σ'αυτους, διπλη ντροπη στη δημοτικη αρχη με τη μικροπολιτικη νοοτροπια.
Ε, κυριε Δανελακη??? Παραπερα συνανταμε ενα κατα τα αλλα πολυτελες εστιατοριο που σε παραπεμπει στον Παρθενωνα και στις Καρυατιδες, με δυο στυλες της Κνωσσου επισης, ασχετες οι δυο αρχιτεκτονικες μεταξυ τους και με το υπολοιπο χωριο. Μαυρο καρακιτσαριο, αλλα αρεσει στους φιλους μας τους Ρωσους. Αν ομως περασετε στα πισω στενα απο το εστιατοριο που ειναι δρομοι για διαμερισματα και κατοικιες θα δειτε στη σειρα οι καδοι των σκουπιδιων με τα αποφαγια και τα ζουμια τους να τρεχουν μεσα και εξω απο τους καδους. Αφσντη και εδω η δημοτικη αστυνομια. Στο διπλανο χωριο, το Πισκοπιανο, θου Κυριε, 2 Bar με καμακια απ'εξω φατσα καρτα να τραβολογανε ανερυθριαστα τους τουριστες. Κυριοι της Δημοτικης αρχης, προστατεψτε τους παραδοσιακους οικισμους και σιγουρα θα λαβετε περισσοτερες ψηφους απ'αυτες που σας ταζουν οι φραγκοφωνιαδες, κακομοιρηδες και παρανομοι ψηφοφοροι σας οι οποιοι ζουν και αναπνεουν για το ευρωλακι, που μονο αυτο θα κληροδοτησουν στα παιδια και εγγονια τους, αντι την αξιοπρεπεια και πολιτισμενη καθημερινοτητα. Διδως Αργειοι.' Πολυ καλα τα λεει και αυτο το ατομο και να συμπληρωσω εγω οτι μας ειχε ταξει ο ανυπαρκτος δημαρχος παραδοσιακα φαναρια και απομακρυνση των καλωδιων της ΔΕΗ. 6 χρονια μετα, ακομα περιμενουμε.

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

"Σαν τον Καραγκιόζη"..και χθες...και σήμερα...και πάντα!!!

Εφυγε και ο Σπαθάρης....
Εμπνεύστηκε και έμπνευσε....
Ανθρώπους που να ονειρεύονται τελικά, σαν τον καραγκιόζη έχει ανάγκη ο τόπος μωρέ.....
Εγώ τους ψάχνω.....
Αφιερωμένο στους Χερσονιώτες!!!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Εεεε! Εσείς εκεί ψηλά στα "ανάκτορα" που έρχεστε και φεύγετε σαν τουρίστες, ακούτε?


Το περίπτερο σας μάρανε?


Το περίπτερο χαλάει την αισθητική "απείρου κάλους" με την θέα μπροστά στη θάλασσα?


Φυσικά και δεν έπρεπε να είχε τοποθετηθεί στον παρελθόν το περίπτερο εκεί, αλλά όχι και να ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα!


Τώρα που θα το "ξηλώσετε" θα μπορούν οι αλκοολοτουρίστες επισκέπτες να έχουν άμεση "επαφή" με την θάλασσα για να μπορούν να "εκφράζονται"(όργια μέχρι πρωίας) ανάλογα?


Τα έκτροπα και τα αίσχη που γίνονται μπροστά και ΠΑΝΩ στα ψηφιδωτά δάπεδα του «Σαρακηνού» λεγόμενου αναβρυτηρίου, δεν "χαλάνε" την αισθητική του παραλιακού δρόμου και υποτίθεται κεντρικότερου σημείου αναφοράς του τόπου?


Οι κίτς "εξέδρες"- παράγκες φτιαγμένες από κάθε είδους υλικά πάνω στον αιγιαλό, συνουσιάζοντας παρά φύση κάθε τι εναρμονισμένο και που βρίσκονται παρατεταμένες σε όλα τα μήκη και πλάτη του βόρειου μετώπου, δεν επηρεάζουν την αισθητική?


Πιάσαμε τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας, τον πιό αδύναμο,για να εφαρμόσουμε τον νόμο(ποιό νόμο δηλαδή, μέσα στην ανομία σας)?


Τον πιό αδύναμο κρίκο της αλυσίδας: μιά 5μελής οικογένεια με οικονομικά προβλήματα!


Βέβαια, το τι μέλει γενέσθαι στον χώρο εκεί μπροστά στον αιγιαλό, μετά την αποχώρηση του περιπτέρου, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς αν αναρωτηθεί ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του "κωλόμπαρου"(με τις αναρτημένες σημαίες των "κατακτητών",σε όλη την πρόσοψη του κτιρίου πατόκορφα) μπροστά στην αντίστοιχη θέση!


Τα λαμόγια όπου αυτοαποκαλούνται «επενδυτές του Τουρισμού» και που μπαζώνουν στο "Eri beach" την θάλασσα και τα διώροφα που ανακατασκευάζονται (από κατεδαφιστέα που έχουν χαρακτηριστεί), στον παραλιακό μέσα στην θάλασσα δεν τα βλέπετε?


Αλλά βέβαια εδώ δηλώνουμε αναρμόδιοι, "κτυπάμε" τους αδύναμους για να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε και για να κρατάμε τις ισορροπίες προς την βάση και προς τα πάνω, με απώτερο σκοπό να παραμένουμε στις καρέκλες μας, ροκανίζοντας ότι έχει απομείνει στον έρμο τούτο τόπο, Αρχές και λαμόγια του κερατά χέρι - χέρι!


Αλλά τι περιμένει κανείς από εσάς, αφού είστε εκπρόσωποι μίας σάπιας, κομπλεξικής,ρατσιστικής και φασιστικής κοινωνίας!

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΕΡΧΕΤΑΙ......"Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ"!!!

ΝΑΙ!
"ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ"!
ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ "ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ" ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ TOΠIKA SITE ΤΥΠΟΥ "ΦΥΛΛΑΔΩΝ" ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΠΕΡΝΟΥΝ" ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ!!!
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ!
ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΕΚΕΙ.
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ....Η ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΧΕΡΣΟΝΙΩΤΕΣ!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΣΥΚΑ - ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΦΗ - ΣΚΑΦΗ!
ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ!
ΣΕ ΛΙΓΟ..........

Τρίτη 5 Μαΐου 2009


Σέβομαι τους νεκρούς ακόμα κι όταν αυτοί είναι ζωντανοί!

Και είναι γεμάτη από δαύτους η Χερσόνησος!